Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پلیس فتا، سرهنگ علی‌محمد رجبی در تشریح این موضوع، اظهار داشت: ایجاد اتاق‌های گفت وگو با محوریت شوخی و سرگرمی در فضای مجازی و تمسخر و اذیت کردن دیگران به یکی از سوژه‌های داغ این روزهای کلاب هاوس  و برخی از گروه‌های ایجادشده در فضای مجازی تبدیل‌ شده است.

وی در ادامه افزود: همچنین دریافت شماره تلفن از افراد حاضر در اتاق‌ها و برقراری تماس تلفنی با افراد معرفی‌شده هم به یکی از سرگرمی‌های افراد معلوم‌الحال در فضای مجازی تبدیل‌ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ماهیت کاری این اتاق‌ها بدین‌صورت است که شماره تلفن یکی از افراد معروف، اساتید دانشگاه، معلمان و ... با هدف آزار و اذیت برای مدیر اتاق ارسال‌شده که در ادامه این افراد در پوشش دانشجو، دوست قدیمی، هم خدمتی و سایر عناوین با برقراری تماس تلفنی و دریافت اطلاعات از وی اقدام به تمسخر و یا ارائه پیشنهادهای غیر اخلاقی می‌کنند تا از این طریق زمینه سرگرمی سایر افراد اتاق فراهم شود.

سرهنگ رجبی در توصیه به دارندگان تلفن همراه تأکید کرد: در هنگام برقراری تماس تلفنی و پاسخگویی به افراد و شماره‌های ناشناس دقت و توجه کنید و از ارائه اطلاعات شخصی و خصوصی خودداری کنند.

وی در توصیه‌ای دیگر به قربانیان تأکید کرد: در برخورد با این افراد آرامش خود را حفظ کرده و بدون این‌که تمرکز خود را از دست بدهید سعی کنید با رفتاری مدیریت‌شده از پاسخگویی به آن‌ها خودداری نمایید.

سرهنگ رجبی در ادامه با اشاره به جرم بودن انتشار اسرار دیگران و هتک حیثیت آنان، در خطاب به گردانندگان این اتاق‌های گفتگو گفت: طبق ماده ۱۷ قانون جرائم رایانه‌ای، هرکس به‌وسیله سیستم‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به‌نحوی‌که منجر به ضرر یا عرفا ً موجب هتک حیثیت او شود به مجازات محکوم خواهد شد.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور یادآور شد: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن‌ها می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایند و در صورت نیاز نیز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریت‌های سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت شبانه‌روزی با همکاران ما در میان بگذارند.

برچسب‌ها قانون جرایم رایانه‌ ای کلاب هاوس پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قانون جرایم رایانه ای کلاب هاوس پلیس فتا قانون جرایم رایانه ای کلاب هاوس پلیس فتا فضای مجازی پلیس فتا اتاق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال‌جاری خبرداد.

به گزارش مشرق، سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • رصد لحظه‌ای سارقان سابقه دار در اتاق پایش