Web Analytics Made Easy - Statcounter

شماره دوم و سوم دوره جدید نشریه فرهنگی اجتماعی زن، خانواده و سبک زندگی با عنوان «پیام زن» با موضوع ویژه «تلفن همراه و زنان» به همت معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی منتشر شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، شماره دوم و سوم دوره جدید نشریه فرهنگی اجتماعی زن، خانواده و سبک زندگی با عنوان «پیام زن» ویژه چهار ماه نخست 1401 به مدیر مسئولی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمد شیخ الاسلامی چاپ و توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شماره از نشریه پیام زن که با رویکردی جدید به موضوع تأثیر «تلفن همراه» در سبک زندگی زنان و دختران پرداخته، به موضوعاتی از قبیل بررسی راهکار برون‌رفت از خیانت سایبری همسران، تأثیرات فضای مجازی بر سبک زندگی، تحولات از پیامک تا تماس تصویری و استفاده بی‌رویه از تلفن همراه به عنوان اعتیادی مدرن اشاره تحلیلی کرده است.

به این ترتیب پیام زن سعی دارد ضمن بررسی آثار تلفن همراه و فضای مجازی بر سبک زندگی زنان مسلمان ایرانی، تلخی آسیب‌هایی که در دنیای مدرن بر پیکره خانواده ایرانی، روابط زناشویی و تربیت فرزندان وارد می‌شود را نیز یادآوری کند.

محمد شیخ الاسلامی، مدیر مسئول نشریه پیام زن و رییس میز سبک زندگی و معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی در سرمقاله این شماره، موضوع بدن را یکی از مسائل مهم کلامی، اخلاقی و رفتاری دنیای امروز معرفی کرده و به این نکته اشاره کرده که با گسترش ابزارهای هوشمند و ورود این صنعت به فن‌آوری‌های پوشیدنی، تصور از بدن نیز دچار تغییر ماهوی شده است.

رییس میز سبک زندگی تصریح کرده است: امروز می‌توان اپلیکیشن‌ها و دیوایس‌ها را امتداد بدن خارج از چهارچوب‌های مشخصه فیزیکی‌اش دانست. نیک سرلیک در مقاله «اندام کمکی» در کتاب «اپلیکیشن تخیل» به صراحت فرضیه گسترش بدن در عصر پیش‌رو را مطرح می‌کند. به نظر سرلیک، اپلیکیشن‌ها باعث خواهند شد تصوری که از بدن به عنوان مرزهای «من» وجود دارد، در هم شکسته شود و در آینده‌ای نه چندان دور، برخی از دیوایس‌ها چنان با هویت فردی و اراده شخصی گره بخورند که رویکرد فرد به آنها، مشابه رویکردی باشد که به اندام طبیعی خود داشته است.

 

تکیه تسنیم|تلألو سبک زندگی اسلامی بر چهره امام حسین (ع) در گودال قتلگاه + فیلمتکیه تسنیم|تلاش مثال‌زدنی امام حسین (ع) برای «حفظ خانواده»تکیه تسنیم|انصاف در تنش‌های سیاسی و کنش‌های اجتماعی مطابق با سبک زندگی امام حسین (ع) + فیلم

 

در ادامه سرمقاله می‌خوانیم: ویژگی تکنولوژی‌های جدید باعث می‌شود تصور انسان امروز از بدن از یک خانه همیشگی به یک دیوایس یا ابزار تکنولوژیک گذار کند. این گذار قطعاً باعث خواهد شد نگاه ما به بدن خود به مثابه بخشی از هویتمان تغییر کند شاید اندیشه‌های موریس مرلوپونتی درباره بدن و نقش آن در سبک زندگی بیش از هر چهارچوب مفهومی دیگری به کمک ما بیاید اگر مرلوپونتی بدن را بخشی از اندیشه و قسمتی از هویت ما در زندگی روزمره می‌دانست. حالا شاید ابزاری که ما در دست داریم یا پوشیده‌ایم به اندازه چاقی یا لاغری هر یک از ما برایمان مهم باشد. سبک زندگی مبتنی بر مصرف حالا خود را در گسترش بدن و تغییر معنای آن جاسازی می‌کند و اگر کسب و کار لاغری اندام و ورزش‌های مبتنی بر فیتنس در سال‌های گذشته یکی از سودآورترین کسب و کارهای جوامع مختلف بود، شاید حالا کسب و کار انتخاب دیوایس‌های مناسب و شیک و تکنیک‌های مختلف جاساز کردن و آپگرید کردن ابزارهای مصنوعی به همان اندازه به کسبی پرسود و حوزه‌ای مهم در دنیا تبدیل شود.

مدیر مسئول در ادامه به تأثیر این مبحث بر مطالعات سبک زندگی، به مثابه تأثیر واقعیت بر مفاهیم بنیادین سبک زندگی اشاره کرده و ادامه می‌دهد: مرگ، زنده بودن، درد، زیبایی، زشتی و رنج، همه مفاهیمی هستند که نقش عمده‌ای در آرایش سبک زندگی بازی می‌کنند. در حالی که معنای همه این مفاهیم در جهانی که به دو تکنولوژی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده مجهز شده است، دگرگون شده و و علل‌الاطلاق سویه دیگری یافته است.

شیخ الاسلامی تصریح کرده است: در این میان زنان شاید به سبب اهمیتی که برای بدن خویش قائلند، دچار سردرگمی هویتی بیشتری شوند و تلفن همراه شاید بیشترین سهم را در این سردرگمی داشته باشد. پس تعریف آسیب تلفن همراه در ارتباط با بانوان به حسادت‌های زنانه، یک توهین و فروکاست مسئله است. آسیب اصلی، آسیبی هویتی است که در ارتباط روح زنانه با بدن جدید که حد و مرزهایش هنوز تعریف نشده، پدید آمده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سبک زندگی ایرانی اسلامی خانواده دفتر تبلیغات اسلامی سبک زندگی ایرانی اسلامی خانواده دفتر تبلیغات اسلامی تلفن همراه فضای مجازی سبک زندگی پیام زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۴۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • ویدئوی دیدنی از تاثیر حجاب و پوشش روی مشتری های یک فروشنده خانم | از شماره تلفن خواستن برای خریدهای بعدی تا ...
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی